Groepsreizen en incentives

"De combinatie van de energie van de stad Dublin en de rust van de Wicklow Mountains heeft ons in staat gesteld als individu, team en organisatie verder te groeien. De trip is vlekkeloos verlopen en de samenwerking met Echt Ierland was voor, tijdens en na de reis zeer professioneel en plezierig."  Lees hier meer...

Martijn Uitterlinden - Bureau Zuidema


Zeilen op een emigrantenschip, dineren in de Orient Express en whiskey proeven in een kasteel? Of liever een grot bezoeken, een ruige jeepsafari maken en genieten van een heerlijke spa behandeling. Waar dit mogelijk is? Ierland! Reisorganisatie Echt Ierland biedt de mooiste, op maat gemaakte Incentives en groepsreizen naar Ierland. Reizen naar onontdekte en ruige plekken en daarnaast overnachten in sfeervolle, authentieke accommodaties. Ierland is vanuit heel Europa perfect te bereiken, vanaf Amsterdam zit je al binnen 1.5 uur in hartje Dublin. Wil je op reis met een grote groep, ben je op zoek naar een bedrijfsuitje of een incentivereis? Wellicht heb je al enige inspiratie opgedaan op onze website of wil je juist iets anders? Dat kan. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!
 

Voorbeeld arrangementen:

Teambuilding in Dublin:
Je groep wordt verdeeld in teams, ze krijgen een roadbook en een kaart en hiermee moeten ze hun weg vinden in de stad. Je komt van het ene punt naar het andere door middel van het verkrijgen van en zoeken naar aanwijzingen. Alleen de lokale bevolking zal in staat zijn om een aantal van de vragen te beantwoorden. Een goede manier om in contact te komen met de lokale bevolking - ontdek meteen hun gastvrijheid!

Whisky of Whiskey?
Ontdek en geniet van de unieke geschiedenis van Whisky en Whiskey. De uitzonderlijke kwaliteiten van de Ierse whiskey zijn bijzonder en wij delen graag onze kennis en passie voor deze prachtige geest van een van de meest majestueuze van de wereld.. Proef het verschil!

Groepsactiviteiten
Een multi-activiteitendag is een fantastische ervaring voor elke groep. Alle deelnemers krijgen de kans om een tank te besturen of te varen met een Hovercraft. Ook kun je tegen elkaar strijden in Land Rovers en behoort boogschieten tot de mogelijkheden. De meest succesvolle coureurs accepteren hulp van hun teamgenoten.

Een warm welkom
Voel de Ierse muziek al direct bij aankomst! De doedelzakspeler in traditioneel kostuum zal jullie verwelkomen op de luchthaven. Geniet daarna van een panoramische tocht door de stad in een dubbeldekker bus, geprivatiseerd voor jullie groep. Ga naar boven en ontdek de stad!

Speciaal vervoer
Maak indruk op je groep met Vintage & Klassieke auto's, die op je staan te wachten voor het hotel. Een chauffeur rijdt je groep gedurende de hele dag rond! Wat heb je nog meer nodig voor een excursie naar het platteland?

Hondenraces
"Een avond bij de honden" staat garant voor veel plezier, genot en hopelijk enkele euro's voor de gelukkige winnaars. Wedden, vaak beschouwd als een manier van leven in Ierland, is eenvoudig en een 'bookie' is nooit te ver weg. Of je nu veel of weinig inzet, het zal niet lang duren voordat je jezelf jouw favoriete hond hoort aanmoedigen in de laatste bocht. Tijdens deze wedstrijd genieten jullie van een fantastisch driegangendiner.

Storytelling
Beleef een betoverende avond met Ierse folklore en luister naar oude Ierse verhalen onder het genot van een traditioneel Iers diner. Terwijl je - tussen de gangen door - ontspannen  luistert naar storyteller Johnny Daly, word je mee terug genomen naar een wereld van de verbeelding met prachtige inzichten en magische verhalen over het Ierse leven in het verleden.