Macreddin Rock

Macreddin

  • Prachtige ligging
  • Goed uitgangspunt voor Wicklow's bezienswaardigheden
  • Heerlijk wandelen en golfen

Panaromische vergezichten op bergachtig landschap

Macreddin Rock is een family run Bed and Breakfast, gelegen in een prachtige, landelijke omgeving in County Wicklow. Het is in 2004 opgericht door Michael & Margaret Stapleton en hun familie en biedt het beste dat het plattelandsleven te bieden heeft voor degenen die er verblijven. Panoramisch uitzicht op bergachtig boerenland, Cushbawn, een berg van 400 meter hoog en Croaghanmoira, een berg van 664 meter hoog. Op iets meer dan een half uur rijden van Macreddin Rock vindt u Wicklow's meest bekende en toeristische, het klooster van Glendalough, Avondale House, de thuisbasis van 
Charles Stuart Parnell, de Mount Usher tuinen, de Powerscourt tuinen en waterval en nog veel meer.

Macreddin Rock B & B ligt op loopafstand van Brooklodge Hotel, de thuisbasis van het bekroonde Strawberry Tree Restaurant. Voor de golfliefhebbers is er niets beters dan een rondje op de door Paul McGinley ontworpen Macreddin golfbaan.
 

Impressies

Kamers

Macreddin Rock heeft 6 kamers, allemaal comfortabel ingericht met 1 of 2 bedden en uitzicht op de prachtige Wicklow mountains.

Faciliteiten

  • Verblijf op basis van logies & ontbijt
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid
  • Gratis Wifi

Uw gastheer en gastvrouw

Michael en Margaret, Macreddin Rock, Echt Ierland

Michael en Margaret Stapleton

De familie Stapleton staat al sinds 2004 klaar om het hun gasten aan niets te laten ontbreken. Zij bieden het beste dat het plattelandsleven te bieden heeft voor degenen die er verblijven. 
Er is geen betere manier om van het buitenleven te genieten dan een wandeling te maken over een van de plaatselijke wandelpaden, of misschien een etappe van de Wicklow Way trail van ongeveer 15/20 Km. Bij een verblijf in Macreddin Rock B & B bent u verzekerd van de beste Ierse gastvrijheid van 
Michael en Margaret, een geweldig Iers ontbijt om de dag te beginnen en alle advies dat u nodig heeft om uw vakantie onvergetelijk te maken.

Locatie