Stedentrips Ierland

echte reizen, echte mensen

Wil jij een weekend naar Ierland?

Denk dan eens aan een stedentrip Dublin of weekendje Belfast! Echt Ierland heeft een zorgvuldig gekozen selectie aan hotels in Dublin en hotels in Belfast. Zo ontdek je gedurende een weekend de sfeervolle hoofdstad en bezoek je Trinity College met “The Book of Kells” en natuurlijk St. Patrick’s Cathedral. Sluit de dag af met een bezoek aan het altijd bruisende Temple Bar en proost hier met een heerlijk glas Guinness op jouw citytrip. Daarnaast is een stedentrip Dublin natuurlijk ook een perfecte manier om je rondreis door Ierland af te sluiten. Alle reizen zijn naar wens aan te passen- ofwel te verlengen. Kies direct jouw stedentrip uit ons aanbod.

Alle Stedentrips Ierland

2 reizen
Echt Ierland, Belfast, City Hall, Vakantie ierland
9,2

Weekend Belfast

Op aanvraag

Ontdek de verrassende hoofdstad van Noord Ierland

  • Verrassende stad
  • Verlenging van je rondreis
  • Stedentrip

Belfast heeft zich de laatste jaren razendsnel ontwikkelt tot een bruisende bestemming voor een leuk weekend weg. Ontdek de verrassende hoofdstad van Noord-Ierland nu tijdens een stedentrip uit ons aanbod

Nieuwsbrief: aanbiedingen, acties en meer

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang met regelmaat de laatste aanbiedingen en acties in de mail.

Dublin, Echt Ierland, Vakantie ierland
9,1

Weekend Dublin

Op aanvraag

Ontdek deze bruisende hoofdstad

  • Ruim aanbod in hotels
  • Verlenging van je rondreis
  • Stedentrip

Tijdens een weekend Dublin ontdek je de bruisende, gezellige hoofdstad van Ierland. Bezoek tijdens je stedentrip Trinity College en St. Patricks Cathedral, of begroet Molly Malone waarna je gaat shoppen.

Heb je er wel eens aan gedacht om jouw rondreis Ierland af te sluiten met een verblijf in het bruisende Dublin? Of denk eens aan een weekend Belfast, de verrassend gezellige hoofdstad van Noord-Ierland. Wij bieden een uitgebreide selectie aan hotels, maar boeken daarnaast ook graag de vlucht voor een onbezorgde- en complete stedentrip. Daarnaast maken deze steden elke Ierland vakantie compleet!