Vliegen naar Noord Ierland

Voor onze reizen naar Noord-Ierland maken wij voornamelijk gebruik van de vluchten met KLM. Binnen 75 minuten bevind je je in Belfast en kun je aan je fly drive rondreis beginnen. Maak jouw vakantie naar Ierland compleet en boek ook jouw vliegreis en autohuur bij Echt Ierland. Boek nu onze 9-daagse fly drive Adembenemend Ierland om Noord-Ierland te ontdekken. 

Frequentie
Vliegen naar Noord Ierland kan dagelijks met KLM, 1 maal per dag vertrek vanaf Amsterdam Schiphol Airport. 

KLM – schema

AMS-BHD 16:10 - 16:45 BHD-AMS 17:15 - 19:50


Controleren van vluchtgegevens
Vluchtgegevens kunnen tussentijds wijzigen en het is raadzaam deze te controleren voordat je op reis gaat.

De juiste naam
De naam in het paspoort dient overeen te komen met die in het vliegticket. Indien blijkt dat beide documenten niet gelijk zijn, heeft de luchtvaartmaatschappij het recht je te weigeren. Echt Ierland is niet aansprakelijk voor de hieruit voortvloeiende kosten.

Paspoort 
Sinds 1 oktober 2021 dien je voor een bezoek aan Noord-Ierland in het bezit te zijn van een geldig paspoort (geldig tot na verblijf) 

TARIEVEN 2022

KLM werkt met flexibele prijzen. Dit betekent: hoe eerder je boekt, hoe lager de prijs. Vraag bij boeking van een reis uit ons aanbod naar de voordeligste mogelijkheid om te vliegen naar Noord-Ierland.

Voorwaarden: Maximum verblijf 3 maanden, enkele reis is niet toegestaan. 
Inbegrepen: Bagage á 20 kg per persoon (+ 1 stuk handbagage), luchthavenbelasting en brandstofheffing (onder voorbehoud van wijzigen) en airport check-in.
Kindertarieven: kinderen 0 t/m 1 jaar reizen gratis maar hebben geen eigen stoel.
Annuleringsvoorwaarden: afwijkende annuleringsvoorwaarden: 100% kosten ongeacht het moment van annuleren.

Reizen naar Noord-Ierland na de Brexit? 

Noord-Ierland: het noordoostelijke deel van Ierland behoort tot het Verenigd Koninkrijk. Ook nu het Verenigd Koninkrijk niet meer bij de EU hoort, kun je dit mooie deel van Ierland ontdekken. Houdt hierbij rekening dat je sinds 1 oktober 2021 daarvoor wel een paspoort nodig hebt. De (Noord-) Ierse avonturen wachten op je!
 

Benieuwd naar wat Noord-Ierland allemaal te bieden heeft? 

De hoofdstad, Belfast, staat om veel dingen bekend, zoals de thuishaven van de Titanic. Lees snel onze blog over de top 10 Noord-Ierland bezienswaardigheden.